Teksti-TV

Sofia Digitalin Teksti-TV-palvelu on matkapuhelimiin ladattava sovellus, jonka avulla voi käyttää Teksti-TV:tä.

Sofia Digitalin Teksti-TV:tä käytettäessä sivujen selailu on nopeaa ja helppoa. Sivujen tiedostokoko on optimoitu sovellusta varten mahdollisimman pieneksi, esimerkiksi YLEn koko teksti-TV-sivuston lataaminen vastaa tiedonsiirtomäärässä normaalin www-uutispalvelun etusivun lataamista! EU:n ulkopuolelta käytettäessä Teksti-TV-sovellus onkin yksi edullisimmasta tavoista lukea kotimaan uutisia.

Sovelluksessa käyttäjä voi valita haluamansa palveluntarjoajan ja selata tämän sivuja. Tarjolla olevat palveluntarjoajat ovat Yle (Yle Teksti-TV ja FST Text-TV) ja MTV3 (Tekstikanava). 

Teksti-TV:n käyttö on ilmaista. 

 

Versiot eri älypuhelimille

Teksti-TV:n Android -versio:
https://market.android.com

Teksti-TV:n iOS -versio:
https://itunes.apple.com

Teksti-TV-sovelluksen käyttöehdot 24.4.2023, versio 1.1. 

1. Palvelun kuvaus

Sofia Digital Oy:n toteuttama Teksti-TV-sovellus näyttää tv-kanavien (Palveluntarjoajat) tarjoamia teksti-tv-sisältöjä valituissa päätelaitteissa. Sovellus muodostaa käytössä olevien Palveluntarjoajien listasta valikon, johon voidaan liittää kolmansien osapuolien mainoksia. Tällä hetkellä tarjolla olevat palveluntarjoajat ovat Yle Teksti-TV, MTV3 Tekstikanava ja Yle Fem Text-TV.

Ajantasaiset käyttöehdot ovat nähtävillä osoitteessa https://sofiadigital.tv/teksti-tv/

Tuetut laitteet ovat iOS- ja Android-mobiililaitteet

Sovellus hakee sisällöt käyttäen matkapuhelimen Internet-datayhteyttä. Operaattorista riippuen sovelluksen käytöstä saattaa aiheutua matkapuhelinyhteyden datamaksu.

Sofia Digital Oy voi muuttaa sovelluksen käyttöehtoja tai lopettaa palveluiden tarjoamisen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

2. Sisältö

Teksti-TV-sovelluksen omistaa Sofia Digital Oy ja sovelluksen näyttämät tv-kanavien teksti-tv-sisällöt ovat saatavilla sitoumuksetta toistaiseksi. Teksti-tv-sivut välitetään sovellukseen muuttumattomina valtakunnan tv-verkosta.

Kaikki tarjolla olevat teksti-tv-sivut ja sovelluksen näyttämä muu sisältö ovat kunkin Palveluntarjoajan tai sisällöntuottajan vastuulla ja niitä koskevat tekijänoikeudet ja muut lait Suomessa sekä kaikkialla maailmassa. Käyttäjällä on oikeus katsella sisältöjä henkilökohtaisessa, ei-kaupallisessa tarkoituksessa.

3. Mainokset ja käyttötietojen keräys

Sovellus voi näyttää käyttöliittymänsä osana mainoksia. Esitettävät mainokset vaihtelevat ja mainokset voidaan kohdentaa eri päätelaitteisiin. Sovelluksen käyttöä ja sen näyttämiä mainoksia voidaan tilastoida Sofia Digital Oy:n, mainostajien ja Palveluntarjoajien toimesta. Kerättäviin tietoihin kuuluvat mm. sivuhaut, IP-osoite, käyttöaika sekä päätelaitteen malli. Järjestelmä muodostaa ensimmäisellä käyttökerralla asennuskohtaisen evästeen, joka identifioi yksittäisen sovellusasennuksen anonyymisti. Sovelluksen keräämien tietojen pohjalta ei tunnisteta yksittäisen käyttäjän henkilöllisyyttä.

4. Vapautuslauseke sekä vastuunrajoitukset

Sovellus ja kaikki sen näyttämä sisältö toimitetaan sellaisenaan ilman minkäänlaista takuuta. Sofia Digital Oy tai Palveluntarjoajat eivät ole missään tapauksessa vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka liittyvät sovelluksen käyttöön. Sovelluksen käytön on oltava näiden käyttöehtojen mukaista. Voit lopettaa sovelluksen käytön poistamalla asennuksen päätelaitteestasi.

Teksti-TV:n tietosuojakäytännöt

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Sofia Digital Ltd
Sumeliuksenkatu 18 A
FI-33100 TAMPERE
Puhelin: +358 10 850 55 50
Email: info@sofiadigital.com

Kerättävät tiedot ja käsittelyn tarkoitukset

Käyttäjiltä ei kerätä mitään yksilöivää tietoa. Palvelimelle kerätään ongelmanratkaisutilanteita varten käyttö-, yhteys- ja virhelogeja, jotka tuhotaan säännöllisin väliajoin.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmistä ja henkilötietoryhmistä

Yksilöiviä käyttäjätietoja ei kerätä.

Henkilötietojen vastaanottajien ryhmät

Henkilötietoja ei kerätä.

Henkilötietojen säilyttäminen

Käyttäjätietoja ei kerätä.

Tekniset ja organisatoriset turvatoimet

Tunnistetietoihin on pääsy vain teksti-TV sovelluksen kehitystiimillä. Sofia Digitalin toimistolla on käytössä hälytinjärjestelmä. Toimistolle, sekä konesaliin on tämän pohjalta valvottu pääsy vain yhtiön työntekijöillä.

Rekisteröidyn oikeudet

Voit pyytää kopion henkilökohtaisesta tiedoistasi ja voit päivittää mahdollisesti väärin rekisteröidyn tiedon.
Voit pyytää henkilötietojesi poistamista järjestelmistämme.
Email: info@sofiadigital.com

Ohjeet mahdollisen valituksen varalle

Voi jättää valituksen suoraan Sofia Digitalille sähköpostitse osoitteeseen info@sofiadigital.com

Haluamme ratkaista suoraan kaikki valitukset koskien tapaamme käsitellä henkilötietoja. EU-kansalaisilla on myös mahdollisuus jättää valitus tietosuojavaltuutetulle. Tavoitat hänet seuraavilla tavoilla:
Postiosoite:
PL 800
00521 HELSINKI
Käyntiosoite:
Ratapihantie 9, 6. kerros
00520 Helsinki
Puhelinvaihde:
+358 29 56 66700
E-mail:
tietosuoja@om.fi

Viimeksi päivitetty 24.04.2023

Scroll to Top