TLP – Tampereen lääkäripäivät mobiilisovellus

Sofia Digitalin kehittämä TLP (Tampereen lääkäripäivät) on iOS ja Android matkapuhelimiin ladattava sovellus.

SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT

1. PALVELUN KUVAUS

Sofia Digital Oy:n toteuttama TLP-sovellus esittää Tampereen lääkäripäivien ohjelman ja muun sisällön mobiililaitteille sopivassa muodossa. Sisällöstä vastaa Tampereen lääkäripäivät.

Sofia Digital Oy voi muuttaa sovelluksen käyttöehtoja tai lopettaa sovelluksen tarjoamisen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

2. SISÄLTÖ

TLP-sovelluksen omistaa Sofia Digital Oy ja sovelluksen esittämän sisällön tuottaa Tampereen lääkäripäivät.

Kaikki tarjolla oleva sisältö on sisällöntuottajan vastuulla ja sitä koskee tekijänoikeudet ja muut lait Suomessa sekä kaikkialla maailmassa. Käyttäjällä on oikeus katsella sisältöjä henkilökohtaisessa, ei-kaupallisessa tarkoituksessa.

3. KÄYTTÖTIETOJEN KERÄYS

Sovelluksen käyttöä voidaan tilastoida Sofia Digital Oy:n toimesta. Kerättäviin tietoihin kuuluvat mm. sivuhaut, IP-osoite, käyttöaika sekä päätelaitteen malli. Käyttäjän nimi ja sähköpostiosoite kerätään ainoastaan Tampereen lääkäripäivien käyttöön laatukyselyn yhteydessä. Tietoja käytetään erikoistumistodistuksen lähettämiseen vastaajalle.

4. VAPAUTUSLAUSEKE SEKÄ VASTUUNRAJOITUKSET

Sovellus ja kaikki sen näyttämä sisältö toimitetaan sellaisenaan ilman minkäänlaista takuuta. Sofia Digital Oy tai Tampereen lääkäripäivät eivät ole missään tapauksessa vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka liittyvät sovelluksen käyttöön. Sovelluksen käytön on oltava näiden käyttöehtojen mukaista. Voit lopettaa sovelluksen käytön poistamalla asennuksen päätelaitteestasi.

 

Viimeksi päivitetty 13.03.2017 11:12

Contact us
Newsletter
Contact us